Proiectul privind împrumutul pentru Cornişa, rediscutat într-o şedinţă extraordinară a CL

ovidiu portariuc la cornisaProiectul privind contractarea unui imprumut de catre Primaria Botosani pentru investitia de la Cornisa va fi repus din nou pe ordinea de zi a unei sedinte extraordinare, dupa ce joi acesta nu a fost aprobat. Primarul Ovidiu Portariuc a anuntat joi ca proiectul de la parcul de agrement de suspenda aruncand vina pentru aceasta situatie asupra consilierilor PDL, afirmand totodata ca s-a oficializat alianta PNL-PDL.

Urmare a acestei situatii, antreprenorul general al lucrarilor a solicitat o intrevedere, joi dupa-amiaza, cu cei din conducerea Primariei.

Cat permite vremea se vor mai continua lucrarile. Deja antreprenorul a solicitat o intalnire de urgenta sa stie ce are de facut daca mai lucreaza sau opreste. Concluzia este ca votul PDL a oprit realizarea proiectului Cornisa”, a spus joi primarul.

Vineri, in cadrul unei conferinte de presa, primarul a readus in discutie aceasta problema si a spus ca proiectul respectiv va fi repus pe ordinea de zi a sedintei extraordinare din 6 decembrie.

Am discutat cu antreprenorul de fazele in care se afla proiectul si i-am explicat ca pe 6 decembrie are loc sedinta extraordinara cand am speranta ca proiectul va trece. Am decis sa-l repunem in atentia consilierilor si cred ca atunci va fi analizat diferit„, a  adaugat Portariuc.

Municipalitatea intentioneaza sa contracteze un imprumut de 25 de milioane lei pentru cofinantarea proiectului Cornisa.

One thought on “Proiectul privind împrumutul pentru Cornişa, rediscutat într-o şedinţă extraordinară a CL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *