Municipalitatea vrea să închirieze spaţiile din Centrul vechi în perioada sărbătorilor de iarnă. Vezi cu cât!

centrul vechi al municipiului BotosaniReprezentanţii Primăriei Botoşani iau măsuri pentru revigorarea Centrului istoric în contextul manifestărilor organizate cu prilejul sărbătorilor de iarnă, iar una dintre acestea vizează închirierea spaţiilor din zonă. Potrivit unui proiect de hotărâre, pe un spaţiu închiriat s-a propus un tarif de utilizare de 2,5 euro pe mp, pe lună fără TVA. Spaţiile respective vor putea fi închiriate pe perioada sărbătorilor de iarnă, până pe 31 ianuarie 2014, de către agenţii economici, organizaţii neguvernamentale şi producători particulari.

Apreciem că o asemenea decizie poate fi atractivă pentru potenţialii beneficiari care vor avea atât posibilitatea de a-şi prezenta produsele şi serviciile cât şi de a testa ori dezvolta vadul comercial al zonei”, se precizează în raportul de specialitate.

Proiectul de hotărâre a fost pus pe ordinea de zi a şedinţei de joi, însă nu a mai intrat în discuţie din lipsa consilierilor PSD de la şedinţă. El va fi rediscutat într-o şedinţă extraordinară de Consiuliu Local, programată la începutul lunii decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *