Plângere împotriva prim-procurorului Mihaela Mihai

Mihaela Mihai, prim procuror Parchetul de pe linga Tribunalul Botosani
Mihaela Mihai, prim procuror Parchetul de pe linga Tribunalul Botosani

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani s-a ales cu o plângere penală împotriva sa, pentru abuz în serviciu. Sesizarea a fost făcută la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel din Suceava de nimeni altul decât fostul medic Liliana Teodoriu, care a fost trimis în judecată şi condamnată pentru fapte de corupţie.

Teodoriu a făcut o plângere împotriva Mihaelei Mihai, dar şi împotriva fostului preşedinte al Tribunalului Botoşani, Adrian Toporăscu, însă procurorii suceveni nu i-au dat curs, dispunând neînceperea urmăririi penale.

Fostul medic, acuzat că a luat mită de la mai mulţi pacienţi, a atacat, pe 7 noiembrie 2013, rezoluţia procurorilor la Curtea de Apel Suceava, astfel încât magistraţii suceveni au de soluţionat acest dosar.

De altfel, medicul a făcut plângeri împotriva a zeci de persoane cu care a intrat în contact după începerea anchetei de corupţie împotriva sa.

proces mihaela mihai-teodoriu

 

 

 

6 thoughts on “Plângere împotriva prim-procurorului Mihaela Mihai

  1. si care e problema ca a fecut plangere impotriva nu stiu cui?
    ???? e dreptul fiecaruia sa faca plangere…..ce daca e procuror , judecator, politist sau primar….

  2. Nu va faceti probleme doamna Prim Procuror, doamna doctor face plangeri impotriva tuturor ca sa fie declarata „cu probleme” si sa scape mai usor.
    Sotul ei, este angajat la Liceul Sindriceni cu toate ca a luat 3 la titularizare in 2013, oare cum?

  3. UN DNA LA NIVELUL MINISTERULUI SANATATII CA LA CEI DE LA POLITIE DE CE PUTEREA E DEACORD , STATUL E DEACORD CA MEDICII SA IA SPAGA SI NU FACE INSTITUTII CA LA POLITIE CARE IAU SPAGA LA JUSTITIE CU EI??

  4. la spital acum nu face nimeni o injectie fara ban , medicii spun ca nu au medicamente in farmacia spitalului te trimite sa cumperi ,daca dai banu primesti medicamente altfel le cumperi! SI AUZI PE MINISTRU CA E INTERZIS SA CUMPERI . HOTIE PE FATA :

  5. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Are pana si fotograful de modern calor plangere penala pentru calomnie si insulta. sa vezi atunci cand si cei care au fost dati afara din termoficare (iurea, costiuc, hlihor, pandelea, morosan elena, etc) vor face PLANGERI PENALE!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *