Consilierul judeţean Cătălin Flutur cere o atenţie mai mare în cazul atribuirii licenţelor de transport pentru curse

cj oct 13Consilierul judeţean Cătălin Flutur a atras atenţia consilierilor judeţeni, în plenul şedinţei care a avut loc joi, o atenţie mai mare în cazul atribuirii licenţelor de transport pentru curse regulate speciale. Acesta a menţionat că s-au dat prea multe avize pentru aceste curse, în condiţiile în care sunt şi foarte multe curse regulate.

Exista clar posibilitatea ca cei care au curse regulate să fie perturbaţi de cei care au curse speciale. Să fim atenţi, pentru că ei iau şi nişte bani. Sunt bani publici, de la profesori. Nu ştiu de unde îi iau, o să-i întrebe cineva odată. Dacă ar sta doar pentru contractul cu şcoala, ar arde gazul de pomană. E clar că în drum iau şi pe alţii„, a menţionat Flutur.

Consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa de joi atribuirea unei licenţe pentru societatea Unirii Dorohoi, pentru transportul elevilor de la Şcoala gimnazială Ghilia, pe traseul Horlăceni-Ghilia.

De asemenea, a fost atribuita o licenţă şi pentru societatea Bravaris Big Darabani, pentru transportul elevilor de la domiciliu la Grupul Şcolar Regina Maria Dorohoi, pe traseul Dealu Crucii-Dorohoi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *