Asociaţia Ador: Există hrană pentru căţeii din padocuri

padocReprezentantii Asociatia pentru protectia animalelor Ador il contrazice pe seful Directiei de Servicii Publice, Eugen Turcanu, si precizeaza ca doar in ultima luna de zile s-au donat pentru padocul public Botosani 2 tone de hrana de catre fundatia germana Pro Canes, 2 tone de hrana de catre Asociatia Ador, si 500 de kg de hrana de catre iubitorii de animale din Botosani.

Asociatia Ador a luat in serios intelegerea facuta cu primaria conform careia, daca Asociatia Ador si alte fundatii  ofera hrana cateilor din padoc acestia nu vor fi eutanasiati, asa ca in nici una din zile cateilor nu le-a lipsit hrana. Asociatia Ador a oferit in plus tuturor mamelor cu pui din padocul public orez fiert, amestecat cu carne si conserve. In fiecare sambata cateii din padocul public primesc ca desert biscuiti pentru catei si alte bunatati. Toate acestea sunt achitate exclusiv de catre Asociatia Ador, cu ajutorul iubitorilor de animale din strainatate.

In plus, Asociatia Ador a realizat din fonduri proprii dublarea cu plasa rapit a boxelor in care se afla  mame cu pui, pentru ca puii sa nu treaca dintr-o boxa in alta sau sa nu poata iesi in culuar. O data cu venirea frigului Asociatia Ador a achitat din fonduri proprii o achizitie de 60 de baloti de paie, care au fost impartiti in toate custile, oferind astfel cateilor posibilitatea de a se incalzi.

Tot din fonduri proprii Asociatia Ador a capitonat toate custile din padoc care nu aveau acoperis sau care nu aveau peretele din spate, cu prelate care sa opreasca vantul, ploaia sau ninsoarea.

In plus, Asociatia Ador asigura in padocul public tratament pentru toti cateii bolnavi. Cateii care au avut tumori, hernii, picioare rupte, ochi scosi, au fost operati si vindecati din fondurile Ador. Peste 100 de catei din padocul public au fost sterilizati de Ador din fonduri proprii si sterilizarile continua.

Aproximativ 50 de catei din padocul public au fost adoptati luna treuta, si avem cereri in desfasurare pentru inca 100 de catei. Noi cereri de adoptie vin zilnic, insa procedura de adoptie este foarte greoaie, se cer foarte multe hartii de la adoptatori, inclusiv adeverinta de venit si o dovada a spatiului de locuit, chiar pentru adoptatorii din strainatate, ceea ce ingreuneaza mult procesul de adoptie.

Asociatia Ador are un site pe care se regasesc mare parte din cateii aflati in padocul public. Cateii sunt inventariati dupa sex, marime, culoare, comportament si se afla deja promovati in numeroase albume si site-uri din strainatate.

In plus, in urma comunicatului de presa publicat astazi, fundatia Pro Canes a confirmat ca va trimite inca 4 tone de hrana. Precizam inca o data ca ne luam responsabilitatile in serios, si atata timp cat viata cateilor din padocul public depinde de iubitorii de animale vom face tot ce ne sta in putinta, atat in Botosani, cat si in intreaga Europa, sa le asiguram tot confortul de care au nevoie pana cand vor fi adoptati.”

One thought on “Asociaţia Ador: Există hrană pentru căţeii din padocuri

  1. DAR DE COPII ORFANI SE PREOCUPA CINEVA ? VAD CA DE CIINI SUNTETI FOARTE OCUPATI .BATRINII SINGURI SI COPIII ORFANI AI CUI SUNT??????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *