Liberalii organizează, pe 1 decembrie, un spectacol caritabil

spectacol caritabil OFLPe data de 1 decembrie 2013, orele 13.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, va avea loc un spectacol caritabil oferit de Clubul Elevilor Liberali, Organizaţia Femeilor Liberale şi Asociaţia Vera Myller.

Momentele artistice vor fi susţinute de grupuri de elevi din şcolile şi liceele din municipiul Botoşani. Pe scena sălii Casei de Cultură a Sindicatelor “Nicolae Iorga” vor urca Oana Tăbultoc, Ana Maria Bucşă, participante la concursurile naționale Next Star şi Vocea României, dar şi copiii talentaţi din trupa de teatru “Drama Club” a Colegiului Naţional “August Treboniu Laurian”.  Vor mai fi prezenţi Codruţa Barariu, Dalyna Bejan, copiii de la Scoala de dans G-Power, trupa de teatru “Arlechino”, ansamblul folcloric “Balada” de la Liceul “Gheorghe Asachi”, trupele de dansatori “Mini Evolution” si „Limited Crew”, precum şi mulţi alţi elevi înzestrați cu calități artistice.

Pe parcursul spectacolului caritabil “Tinerii uniţi pentru copiii fără părinţi”, aflat acum la a doua ediţie, vor mai fi şi multe alte surprize. Scopul spectacolului este unul caritabil. Aşteptăm de la participanții la acest spectacol donaţii sub formă de jucării, hăinuţe, cărţi şi dulciuri.  Toate fondurile strânse vor fi donate copiilor fără părinţi din municipiul Botoşani. Scopul acestei acţiuni nu este unul politic. În cadrul Partidului Naţional Liberal există oameni bine intenţionaţi care oferă sprijin la nevoie tuturor categoriilor defavorizate, dar mai ales copiilor aflați în dificultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com