Consilierii locali PSD au părăsit sala din cauza unui proiect privind excluderea unui consilier PP-DD din CL

sedinta cl fara psdSedinta cu scantei in Consiliu Local de la inlocuirea unui consilier local al PP-DD. Dupa ce s-au certat mai bine de jumatate de ora de la un proiect de hotarare privind excluderea consilierului PP-DD, Marius Cristescu, grupul de consilieri ai PSD, sapte la numar, au parasit sala. Consilierii locali au cerut sa nu fie partasii unei ambiguitati a PP-DD, si asta pentru ca liderii PP-DD au transmis ca acesta a fost exclus din partid si ca nu mai este membru, iar Marius Cristescu a mentionat ca este inca membru al acestui partid.

Ei au spus ca sunt partasi practic la un conflict intre Cristescu si PPD.

Partidul spune ca nu este membru de partid, domnul Cristescu spune ca este. Pe cine sa credem. Ne amestecam in treburile interne ale unui partid politic. Oricum ne vor da in judecata si unul si celalalt„, a spus unul din consilierii locali.

Consilierul local al PP-DD, Gheorghe Ursuleanu, a cerut consilierilor sa ia act de hotararea PP- DD.

Cetatenii nu au votat Cristescu Marius, ci o lista. Nu contest calitatile sale de jurist, dar sunt nevoit sa ma supun vointei partidului. Va anunta ca domnul Cristescu este exclus. Atata timp cat nu mai este membru de partid, prezenta lui la aceasta masa este illegal. Am aflat de existent unor jocuri pe sub masa. A solicitat sprijinul comisiei si vad ca si l-a obtinut. Comisia ia act, dar cine decide este PPDD. Vreti sa prelungim viata muribundului conectat la aparate. Sa lasam prieteniile deoparte si sa respectam legea. Chiar daca castiga in instanta, partidul tot nu-l primeste inapoi„, a spus Ursuleanu.

Un alt consilier local a afirmat ca nu exista inca o hotarare definitiva a instantei cu privire la excluderea lui Cristescu si nu sunt convinsi ca si-a pierdut calitatatea de membru.

Consilierii locali ai PSD au parasit sala, iar ceilalti care au ramas au votat amanarea proiectului de hotarare pana la clarificarea situatiei in interiorul PP-DD. Consilierii PDL au aprobat, de asemenea, invoirea lui Marius Cristescu, pentru ca acesta sa nu mai participe la urmatoarele proiecte de pe ordinea de zi. Acest lucru a starnit nemultumirea consilierului PP-DD Gheorghe Ursuleanu, care a parasit sala de sedinte. Acesta i-a acuzat pe consilieri ca nu respecta legea.

In cele din urma, consilierii locali ai PSD nu s-au mai intirs in sala de sedinte pentru celelalte proiecte, fapt pentru care consilierul Florin Ghiorghita a cerut taierea indemnizatiilor acestora. Din cauza lipsei acestora, mai multe proiecte aflate pe ordinea de zi au fost amanate.

One thought on “Consilierii locali PSD au părăsit sala din cauza unui proiect privind excluderea unui consilier PP-DD din CL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *