Florin Ţurcanu: La buget voi avantaja prieteneşte şi legal comuna din care fac parte

florin turcanuPreşedintele Consiliului Judeţean a recunoscut că va avantaja o comună la împărţirea bugetului pe anul viitor. Florin Ţurcanu a precizat că este normal să avantajeze comuna unde s-a născut şi a trăit, însă va respecta legislaţia în vigoare.

„Voi avantaja prieteneşte şi legal comuna din care fac parte, Suliţa, că aşa este normal. Îmi permite legislaţia să fac nişte aprecieri că acea comuna merită să suţină nişte proiecte mai ample. Voi avantaja cu maximul cât pot. Eu m-am născut şi am trăit în această comună vreau să o respect. Dacă nu învăţam la şcoala din satul Dracşani, dacă nu eram susţinut de profesori şi consătenii mei, poate nu eram aici”, a afirmat şeful judeţului.

Liberalul a adăugat că nu vrea să ajungă ca alţi şefi ai judeţului, făcând referire la Mihai Ţâbuleac, care nu au făcut nimic pentru locul unde s-au născut.

Cât priveşte votarea bugetului în plenul Consiliului Judeţean, preşedintele a declarat că nu are nici o emoţie.  „Sunt om politic şi mi-am făcut strategia de la început, de asta îmi sunt votate 99% din proicte. Nici cu PSD nu am emoţii”, a încheiat Florin Ţurcanu.

 

 

One thought on “Florin Ţurcanu: La buget voi avantaja prieteneşte şi legal comuna din care fac parte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *