Florin Ghiorghiţă cere mutarea patinoarului la Sala Polivalentă: Să nu ne trimitem copiii la înaintare

florin ghiorghitaConsilierul local Florin Ghiorghita a solicitat, joi, in sedinta de Consiliu Local, mutarea patinoarului din Centrul Vechi la Sala Polivalenta. El a declarat ca sustine revigorarea Centrului Vechi, insa, sa nu se inceapa cu copii, ci cu adulti, oameni de afaceri.

Oamenii sunt dezamagiti si contrariati de aceasta decizie luata. Nu avem o zona de siguranta pentru a ne trimite copiii la patinoar. Nu avem spatii pentru ca, copiii sa mearga la toaleta, nu avem vestiare pentru haine, un spatiu unde sa se incalzeasca.  Decizia este total eronata si inca mai este timp sa se revina la aceasta. Nu stiu cine isi va asuma lipsa de fonduri care va rezulta din incasari.  Sunt de acord cu revigorarea, dar sa nu incepem cu copii nostri. Sa nu trimitem copii la inaintare cum la un moment dat ostile isi trimiteau copiii pentru a fi sacrificati”, a spus Ghiorghita.

2 thoughts on “Florin Ghiorghiţă cere mutarea patinoarului la Sala Polivalentă: Să nu ne trimitem copiii la înaintare

  1. D-le Ghiorghita,patinoarul la sala Polivalenta era impropiu fiind in vecinatatea sectiei de pediatrie.Mai bine a-ti folosi fostul strand,in centru,nu deranjeaza pe nimeni sau poate deranjeaza pe cei care au alte interese in zona.

  2. La polivalenta e bine, isi mai rupe copilu’ un picior, imediat e la spital… 🙂 Cataleya, fa ceva pregatire la limba si literatura romana, ca nu stii cand iti poate folosi! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *