Consilierul judetean Dorin Ciustea cere noilor membri din Consiliul de Administratie de la Nova Apaserv sa-si prezinte CV-urile

ciusteaConsilierul judetean Dorin Ciustea a solicitat, joi, in sedinta de Consiliu Judetean ca noii membri ai Consiliului de administratie de la societatea Nova Apaserv sa se prezinte in plenul CJ si sa-si prezinte CV-urile. Acesta a spus ca CA are o mare responsabilitate in functionarea societatii, exprimandu-si pe aceasta cale nemultumirea ca numarul membrilor din Consiliului de Administratie a fost majorat.

Incredintam patriomoniul unor oameni care ar trebui sa ia masuri acolo si sa dispuna ca activitatea sa mearga bine. CA are o mare responsabilitate in buna organizare si functionare a societatii comerciale si are responsabilitatea asupra rezultatelor si asupra modului in care este gestionata activitatea acolo”, a spus Ciustea.

El a cerut ca membrii CA de la operatorul de apa sa fie prezenti in sala pentru a li se adresa intrebari cu privire la activitatea Nova Apaserv.

Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu i-a raspuns ca trebuie sa existe un cadru legal ca membrii CA sa fie chestionati.

A fost o comisie de evaluare, de contestatii, comisia a decis si in decembrie vor valida membrii de la Nova Apaserv. Conducerea CJ are ca prioritate implementarea proiectelor si achitarea datoriilor catre furnizori. Sa invitam oameni aici sa dea test de integritate, nu stiu daca legislatia ne permite asa ceva”, a mentionat Turcanu.

In CA de la Nova Apaserv au mai intrat cinci membri pe langa cei patru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *