Mihai Aniţulesei rămâne,în continuare, consilier judeţean. Vezi de ce!

sedinta cjConsilierul PP-DD  Mihai Anitulesei nu a putut fi indepartat din Consiliul Judetean. Acesta isi va pastra, in continuare, mandatul, el avand sustinerea consilierilor din PSD, PNL si PDL. Anitulesei a fost exclus din PP-DD, iar conducerea organizatiei judetene a partidului a solicitat inlocuirea lui din CJ.

Consilierul judetean al PPDD a explicat in sedinta ca a intentat un proces conducerii PP-DD, spunandu-le consilierilor ca acest caz se afla pe rolul instantei. Consilierul judetean Gheorghe Vazdoaga s-a declarat impotriva masurii de inlocuire a consilierilor.

Cat am fost in Consiliu Local am votat impotriva unor excluderi. Il pune pe consilier sa-si calce pe constiinta, sa-si calce pe principii pentru a respecta idea unui lider, iar cu acest lucru nu pot fi de acord. Nu consider un consilier judetean sau local mai important decat un parlamentar. Mi se pare ca acest Art 9 din Legea 393 din 2004 este o aberatie. Calitatea de membru de partid este strict interna partidului si nu poate obiectul unei probleme de drept”, a mentionat Vazdoaga.

Chiar daca consilierul judetean al PP-DD, Verginel Vacariu, a declarat ca in acest caz trebuie respectata o lege, ceilalti consilieri nu au putut fi convinsi.

Astazi nu putem face decat sa luam act de ceea ce a inaintat un partid politic. Eu personal am retineri, dar avand in vedere ca propunerea vine din partea partidului, voi vota. Este lege. Hotararea este irovocabila si nu are decat cei care au luat masura sa-l despagubeasca„, a spus Vacariu.

Proiectul de hotarare privind inlocuirea lui Anitulesei ca cazut, cu doua voturi pentru, sapte impotriva  si 22 abtineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *