HCM Botoşani se retrage din campionat

relu tarzioruPreşedintele echipei HCM Botoşani, Relu Târzioru a anunţat, miercuri, retragerea echipei din campionat din cauza lipsei sprijinului financiare din partea autorităţilor locale.

Primarul oraşului Săveni s-a declarat dezamăgit de faptul că a fost nevoit să susţină de unul singur echipa, în condiţiile în care i-a fost acceptată o finanţare de 70.000 de lei din partea Primăriei Botoşani, iar din partea Consiliului Judeţean a obţinut mai multe promisiuni.

Finanţatorul echipei a precizat că a luptat cât a putut pentru menţinerea echipei în campionat,însă din partea municipalităţii şi a Consiliului Judeţean, i s-au pus beţe în roate.

” În loc să fim susţinuţi, se căutau soluţii pentru a nu ne finanţa. La Primărie mi s-a spus că proiectul a fost acceptat, însă am primit doar facturi de la ei pentru utilizarea sălii. Am adus nişte băieţi extraordinari la echipă, care acum vor pleca la alte echipe puternice. Au valoare şi veţi vedea că vor ajunge la echipe de liga naţională”, a declarat Relu Târzioru.

HCM Botoşani a disputat 11 meciuri în Divizia A şi a obţinut 18 puncte din şase victorii. Preşedintele Clubului a mai adăugat că va transmite decizia către federaţie şi va informa şi viitorii adversari despre retragere.

 

4 thoughts on “HCM Botoşani se retrage din campionat

  1. „Îl compatimesc pe Iliuţă, s-a aruncat în groapa cu lei. Ferească Dumnezeu să le arăt eu cine este şeful la cei de pe acolo. Dacă vor ieşi într-o zi cu hainele în cap, o să spună că cineva este rău”, a mai adăugat Florin Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *