Anchetă la Spitalul Judeţean Mavromati după suspiciuni de furturi de la morţi

Florin TurcanuConducerea Spitalului Judeţean Mavromati a declanşat,miercuri, o anchetă, după ce în ultima perioadă a primit informaţii cu privire la furtul de bunuri aparţinând unor persoane decedate.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu a precizat că este grav ceea ce se întâmplă şi persoanele responsabile ar trebui pedepsite. „ Vreau să trag un semnal de alarmă că se întâmplă lucruri ciudate şi foarte grave din punctul meu de vedere.  Am la cunoştinţă mai multe cazuri. Femei decedate rămân fără cercei, pijamale sau verighete. Chiar soţia mea mi-a povestit un asemenea caz, când o ruda de-a ei a rămas fără verighetă”, a afirmat şeful judeţului.

Acesta le-a transmis liderilor de sindicat să lupte pentru drepturile anmgajaţilor, dar să îi informeze şi cu privire la obligaţiile pe care le au.

„Îl compatimesc pe Iliuţă, s-a aruncat în groapa cu lei. Ferească Dumnezeu să le arăt eu cine este şeful la cei de pe acolo. Dacă vor ieşi într-o zi cu hainele în cap, o să spună că cineva este rău”, a mai adăugat Florin Ţurcanu.

2 thoughts on “Anchetă la Spitalul Judeţean Mavromati după suspiciuni de furturi de la morţi

  1. isi bat joc de noi, este o doctorita acolo care parca nu e in toate mintile… florea parca o cheama…am stat pana luni dupa amiaza ca sa o iau pe mama de la morga, ea murise vineri seara, ( duminica nu s-a lucrat, nici sambata ), am luat-o dupa ce am platit vreo 2 milioane tot felul de taxe ( cica de imbalsamare ), iar a doua zi am inmormantat-o…si-a batut joc de noi si de ceilalti oameni care asteptau acolo…n-ai ce sa spui ca nimeni nu te baga in seama…luni pe la 4 am putut pleca acasa…

  2. Intradevar regimul de morga este mai mult privat la judetean. Daca ai ghinionul sa-ti moara cineva drag in spital intr-o vineri nu il mai scoti de acolo decat pe la o luni(poate marti daca se cere si autopsie), pentru ca cineva isi respecta cu strasnicie weekend-ul, iar luni, de la primarie trebuie sa fugi direct la procuratura ca deja ai o moarte suspecta pe care nu ai declarat-o vreo 3 zile si nu ti se elibereaza certificatul de deces. In Romania autoritatile pune sa-ti rezolve treburile, mai mult te incurca in momente dificile. Pentru eliberarea unui act de 2 bani esti pus sa alergi la 3-4 institutii dupa cate un timbru fiscal, o taxa, o alta chitanta, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *