Societatea Doly Com a primit o despăgubire uriaşă după un incendiu

abator Roma- Doly Com BotosaniProcesatorul de carne, Doly Com, a primit o despăgubire uriaşă după ce, în vara acestui an, o fabrică de mici din Bucureşti a fost distrusă într-un incendiu.

Asiguratorul Alianz Tiriac Asigurări a anunţat că în cursul acestei luni a achitat către firma botoşăneană 1,8 milioane de euro.

 „Este una dintre cele mai mari indemnizaţii plătite de asigurător în ultimii ani unui client persoană juridică pentru acest tip de asigurare, poliţa fiind intermediată de Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare. Dauna, provocată de un incendiu produs în luna iunie, care a distrus aproape în totalitate clădirea şi bunurile asigurate, a fost soluţionată, clientul primind indemnizaţia într-un timp foarte scurt, având în vedere complexitatea daunei (care necesită expertize tehnice şi implicarea unor specialişti externi)“, au afirmat reprezentanţii Allianz-Ţiriac Asigurări şi Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare, citaţi de Ziarul Financiar.

Societatea Doly Com este unul dintre cei mai mari procesatori de carne din ţară, iar în privinţa produceri micilor, deţine aproape 30% din piaţă fiind pe primul loc.

 

 

 

One thought on “Societatea Doly Com a primit o despăgubire uriaşă după un incendiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *