Vezi programul manifestărilor de Ziua Naţională a României!

depuneri coroane Ziua EroilorReprezentanţii Prefecturii Botoşani au stabilit programul manifestărilor derulate cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Acţiunile vor începe, duminică la ora 10.30, cu un ceremonial militar, depuneri de coroane şi jerbe de flori la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial. va urma o slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoţi şi defilarea detaşamentului de onoare.

Manifestările vor continua cu acţiuni ale Primăriei municipiului şi Consiliului Judeţean ce vor consta în servirea de câteva mii de porţii de cârnaţi cu fasole şi sarmale cu plăcinte.

 

2 thoughts on “Vezi programul manifestărilor de Ziua Naţională a României!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Domnule Prefect,
    Daca reprezentantii Prefecturii au stabilit programul manifestarilor pentru marcarea Zilei Nartionle a Romaniei, atunci pot sa va spun ca acesta este distorsionat de la scopul esential si chiar jignitor pentru cetatenii care mai au sentimentul patriotic(inca).
    Sigur ca este normal sa se depuna jerbe de flori, insa dupa aceea era necesar sa se organizeze manifestari dedicate acestei sarbatori, nu sa se distribuie fasole cu carnati si sarmale de catre cei care stau cu mina intinsa după voturi.
    Astfel, Prefectura contribuie direct la intarirea convingerii ca in Romania totul se vinde si cumpara, dupa principiile fanariote.Si nu este bine!

  2. Dar parca mi-e dor de o adunare adevarata in care cineva, niste personalitati care simt importanta evenimentului si sunt in stare sa le transmita si celorlalti aceste lucruri cum era alta data cand oamenii mai simteau romaneste. Asa doar cu gandul la carnati mi se pare ca e tare putin si tare scazut totul. Am vazut pe Tv citeodata cum sunt sarbatorile astea la francezi sau americani si e mult respect si emotie adevarata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *