Proiectul Micii reporteri aşteaptă voturi pentru a se putea dezvolta şi extinde

buzz siglaLa startul competiţiei Rexona care se va finaliza cu acordarea unui premiu de 2000 de euro, a intrat şi un proiect derulat cercul de jurnalism pentru copii Micii reporteri înfiinţat în cadrul Asociaţiei Buzzmedia. Proiectul îşi propune dezvoltarea şi extinderea către un număr cît mai mare de elevi a cursului de jurnalism care se derulează de doi ani în Botoşani.

În cadrul cercului de jurnalism se editează, lunar, ziarul scris de copii intitulat Buzz. Proiectul depus pentru câştigarea marelui premiu de 2000 de euro îşi propune descoperirea copiilor cu talent gazetaresc si promovarea lor ulterioara prin activitati educationale, culturale, sociale etc care să-i implice direct pe elevii din şcolile botoşănene. Proiectul a intrat în prima fază a competiţiei respectiv de acumulare de voturi pe siteul competiţiei urmând ca în cazul în care se califică în primele 10 să intre în faza de jurizare şi dacă este considerat oportun, poate câştiga premiul cel mare de 2000 euro.

Proiectul poate fi votat aici pana pe 8 decembrie de către toţi cei care cred în proiectele frumoase dedicate culturii, educaţiei, proiecte în care sunt implicaţi copii şi tineri cu pasiuni frumoase.

Detalii despre proiect puteţi citi aici unde desigur îl puteţi vota. Fiecare vot înseamnă o şansă ca cei 2000 de euro să ajungă la Botoşani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *