Finanţarea proiectului registrului agricol electronic la primării se extinde

Consiliul Judetean Botosani sediuConsiliul Judeţean a anunţat extinderea proiectului registrului agricol electronic la încă 15 primării.

Potrivit conducerii CJ, iniţial în aceast proiect s-a primit o finanţare de 1,5 milioane de euro pentru 15 primării, însă în urma depunerii unei contextaţii s-a mai frinanţat un al doilea proiect de aceeaşi valoare pentru alte 15 primării.

Este vorba despre Dorohoi, Ștefănești, Brăești, Dobârceni, Ibănești, Leorda, Suharău, Todireni, Vârfu Câmpului, Gorbănești, Hudești, Lozna, Răchiți, Roma și Mitoc.

“Am primit confirmarea că încă un proiect a intrat la finanțare, asta înseamnă că vom avea registre electronice agricole în 30 de localități din județul Botoșani. Vineri, domnul vicepreședinte Sorescu va pleca la București pentru semnarea proiectului, deoarece Consiliul Județean este lider de proiect și pune partea de co-finanțare. Ulterior, vom demara procedurile pentru licitație și pentru implementarea acestui proiect”, a declarat Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *