Liceul Alexandru Vlahuţă din Şendriceni va avea căldură în această iarnă

grup scolar sendriceniElevii de la Liceul Teorretic Alexandru Vlahuţă din Şendriceni nu vor mai fi nevoiţi să facă naveta la o altă şcoală pentru a urma cursurile şcolare deoarece şcoala lor nu este încălzită. Şefa IŞJ Botoşani, Mihaela Huncă, a declarat că unitatea de învăţământ va primi suma necesară pentru finalizarea racordului la reţeaua de termoficare, astfel încât elevii şi profesorii să beneficieze de căldură în şcoală.

„În urma demersurilor realizate împreună cu o parte dintre parlamentarii botoşăneni la Ministerul Educaţiei şi Cercetării, liceul tehnologic Al. Vlahuţă va primi 100.000 lei, ceea ce înseamnă că va putea să-şi finalizeze racordul la reţeaua termică şi astfel elevii nu vor mai fi nevoiţi să facă naveta la o altă şcoală pentru a învăţa”,  a spus Mihaela Huncă.

Aceasta a mai spus că la ora actuală nu există la nivelul judeţului Botoşani, şcoli neîncălzite, în pericol de a nu avea lemne sau combustibil pentru încălzirea sălilor de clasă.

4 thoughts on “Liceul Alexandru Vlahuţă din Şendriceni va avea căldură în această iarnă

  1. Oricum, domnul director Bunduc a continuat ceea ce fostul director Lungu a inceput, adica demersuri catre oficialitati pentru obtinerea de fonduri in vederea aductiunii de gaz la scoala noastra. Colaborarea dintre noua si vechea conducere trebuie sa fie fructuoasa. Se stie ca domnul Bunduc mai are multe de invatat in acest post si credem ca domnul Lungu il va sprijini ori de cate ori ar fi solicitat cu un sfat sau orice.

    1. cand era director domnul Lungu nu accepta nimanui sa aiba idei inovatoare pentru binele scolii asa ca de ce oare actualul director ar colabora .Domnul director Bunduc este prea inteligent, cinstit si corect si nu are nevoie de colaborare cu un fost colaborator al securitatii- adica se descurca singur frumos si bine

  2. Sper ca noua conducere sa aiba drumul propriu de parcurs pentru binele elevilor si cadrelor didactice.O colaborare intre actuala conducere si cadrele didactice este in folosul liceului.Fostul director si fost primar lasa mult de dorit si la virsta care o are nu se mai poate schimba.Nu cred ca e un exemplu de urmat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *