Florin Ţurcanu: Indiferent de situaţie, Crin Antonescu va părăsi conducerea partidului în 2014

Florin Turcanu la PNL BotosaniPreşedintele organizaţiei judeţene a PNL a anunţat că liderul central al partidului, Crin Antonescu va părăsi conducerea partidului anul viitor.

Florin Ţurcanu a declarat că, în cazul în care Crin Antonescu va ajunge preşedinte, va fi obligat să demisioneze din partid, funcţia fiind incompatibilă cu cea de membru a unui partid politic, iar în cazul în care va pierde la alegeri, va fi cel mai probabil schimbat de colegi.

„Eu sunt convins că Antonescu va lupta până la capăt. Nu are de ales, dacă ajunge preşedinte pleacă din PNL, dacă nu tot pleacă. La el este tot sau nimic. Dacă nu cîştigi, te schimbă, că aşa este viaţa în partid. Eu îl susţin până la capăt, dar tot timpul sunt cârcotaşi„, a afirmat Florin Ţurcanu.

Preşedintele Consiliului Judeţean a mai adăugat că şeful său de partid a devenit incomod pentru PSD, din momentul în care a început să apere PNL.

„Dacă era băiat cuminte şi ascultător pentru PSD, sigur era preşedintele României. Iliescu a spus, la început, că Antonescu este cel mai bun om pentru preşedinte, acum, dacă este obraznic şi spune lucrurilor pe nume, nu mai este bun. Trebuia să ia bileţelul cu ce trebuia să facă în fiecare dimineaţă”, a încheiat şeful judeţului.

 

 

 

One thought on “Florin Ţurcanu: Indiferent de situaţie, Crin Antonescu va părăsi conducerea partidului în 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *