Florin Ţurcanu, dezamăgit de FC Botoşani: Decât să iei cinci mai bine nu te prezinţi

Florin TurcanuPreşedintele Consiliului Judeţean s-a arătat dezamăgit de prestaţia echipei FC Botoşani în  meciul cu Astra. Florin Ţurcanu a precizat că mai bine echipa nu făcea deplasarea la Giurgiu decât să se prezinte în acest mod.

„Noi sprijinim echipa, însă nu este ok ce se întâmplă. Nu poţi să de duci şi să fii de râsul curcilor. Trebuie găsite nişte soluţii să nu ne mai facem de râs. Poate reuşesc cei de la club să facă ceva până la finalul campionatului”, a declarat Florin Ţurcanu.

Şeful judeţului a precizat că aleşii judeţeni vor decide dacă vor mai sprijini echipa şi în campionatul următor, însă acest sprijin ar trebui răsplătit cu o imagine bună în competiţie, lucru ce nu se întâmplă.

 

 

2 thoughts on “Florin Ţurcanu, dezamăgit de FC Botoşani: Decât să iei cinci mai bine nu te prezinţi

  1. Domnule primar Portariuc, nu arunca cu banii contribuabililor in caini facand nocturna. Se vede clar ca nu ai pentru ce si pentru cine. Sa plateasca patronii masoni daca vor nocturna. Mai bine astupa gropile aleilor din cartiere.

  2. Domnule Turcanu, mai bine as zice sa-l propui pe fratele matale, Mihai Turcanu, sa fie antrenor sau tatal eventual ca va pricepeti la toate..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *