Poliţişti înjuraţi de un şofer beat care a provocat un accident rutier

scandalagiuUn şofer care a provocat, sâmbătă după-amiază, un accident în municipiul Botoşani, a înjurat poliţiştii care au ajuns la faţa locului, fiind încurajat de alcoolul pe care îl consumase.

Accidentul s-a produs la intersecţia străzilor Calea Naţională şi Griviţei, între două maşini care mergeau pe acelaşi sens.

Din primele cercetări a rezultat că vinovat de producerea accidentului este Ionel A, de 40 de ani, şoferul maşinii din spate care nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul condus de Maxim D, de 40 de ani.

Accidentul a provocat doar daune materiale, însă la faţa locului a fost chemat un echipaj de poliţie, însă şoferul vinovat a refuzat testarea cu aparatul etilotest. Mai mult decât atât, acesta a început să înjure poliţiştii şi să-i ameninţe.

Condus la urgenţe, şoferul a continuat cu violenţele verbale şi asupra medicilor de la UPU, iar cadrele medicale au decis internarea sa la Secţia de Psihiatrie.

După circul făcut, Ionel A, s-a ales cu un dosar penal fiind acuzat de două infracţiuni, refuzul supunerii recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi sfidarea organelor judiciare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *