Meci cu scandal între HCM Botoşani şi HC Vaslui

hcm botosani hc vasluiEchipa de handbal masculin HCM Botoşani a disputat, duminică, un meciu, contând pentru etapa a X-a, contra HC Vaslui, iar spiritele s-au încins.

Pe parcursul partidei, doi jucători, unul de la gazde, Marius Bahan şi unul de la oaspeţi au primit cartonaşul roşu.

Jucătorul HCM Botoşani a avut o dispută şi cu observatorul partidei, însă disputa a fost aplanată de colegi. În timpul meciului, arbitrii din teren au luat câteva decizii controversate în favoarea HC Vaslui.
La finalul partidei echipa oaspete a câştigat la nouă goluri diferenţă, scorul fiind 22-31.

 

 

hcm botosani observator1

 

 

2 thoughts on “Meci cu scandal între HCM Botoşani şi HC Vaslui

  1. Am vazut la stiri cum antrenorul a declarant ca am jucat bine dar arbitrii ne-au dezavantajat. Sigur a vazut alt meci,trebuie sa recunoasca faptul ca Vasluiul este cu mult peste noi.Joaca in viteza,combina bine, se misca permanent,pe cand noi nu jucam deloc cu pivotal, extrema stg. zero barat doar pasam intre interi si coordonator. Atat. Bahan desi in fata lui erau 2,3 adversari se izbea practic in ei,cand putea pasa la extrema sau pivot. Parca jucam handbalul de la tara de acu 20-25 ani de la Daciada. Cred ca ar trebui dat credit rezervelor noastre ca am vazut ca pe alocuri s-au miscat mai bine decat spre exemplu pivotul, ca si asa nu tragem la primele locuri macar se formeaza pt. la anul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *