Organizaţia judeţeană de femei PDL Botoşani are o nouă conducere

alegeri pdl tineret catalin flutur rodica hutuleacConsiliul Judeţean de Coordonare al organizaţiei de femei a PDL Botoşani s-a întrunit vineri seară, pentru alegerea noii conduceri. La şedinţa de alegeri au participat preşedintele Biroului Permanent Municipal PDL – Dan Humelnicu, preşedintele Organizaţiei Persoanelor de vîrsta a III-a PDL Botoşani – Corneliu Vicenţiu Daniliuc, preşedintele organzaţiei de tineret PDL Botoşani – Adrian Poclid, preşedintele organizaţiei municipale de femei – Andreea Suhăreanu, primarul comunei George Enescu – Angela Toma, vicepreşedintele organizaţiei judeţene PDL Botoşani – Ioan Diaconu.

Noul Biroul al Organizaţiei Judeţene de Femei PDL Botoşani a fost ales cu unanimitate de voturi şi va fi condus în continuare de medicul Rodica Huţuleac. Aceasta îi va avea ca primivicepreşedinţi pe Andreea Suhăreanu şi Carmen Adriana Bălăucă, iar ca secretar general o va avea pe Aurora Ţară. OJF PDL Botoşani va avea doi secretari generali adjuncţi în persoanele Claudiei Vereştiuc şi Elenei Viziteu. Ca vicepreşedinţi au fost alese Elena Lazarec, Lidia Bucşinescu,  Stela Creţu, Cornelia Semenescu, Mihaela Tărnpuceanu, VIoleta Buta, Geta Glonţ.

 

Preşedintele organizaţiei municipale a PDL  Dan Humelnicu, a fost primul care a luat cuvîntul, mesajul acestuia bazîndu-se pe unitatea care trebuie să existe în continuare în Partidul Democrat Liberal pentru ca Dreapta să revină la putere. “Am pus bază mare pe Organizaţia de femei şi vă mulţumesc că aţi fost alături de partid şi la bine şi la greu. Am avut şi avem femei în viaţa publică, avem femei la Consiliul Local, în Consiliul Judeţean, în conducerea unor instituţii deconcentrate. Suntem la un nou început de drum, care va avea şi suişuri şi coborîşuri, trebuie să fim în continuare uniţi pentru ca Dreapta să-şi recapete locul pe care-l are”, a declarat Dan Humelnicu.

Ioan Diaconu s-a arătat plăcut surpins de numărul mare de femei prezente la Consiliul Judeţean de Coordonare al Organizaţşiei Judeţene PDL Botoşani. Acesta a criticat actuala guvernare care, după doi ani de la obţinerea puterii, continuă să critice vechea guvenrare. “Văd figuri noi  şi asta mă bucură pentru că, deşi suntem în opoziţie, continuăm să creştem. Înainte de a ajunge la întîlnirea cu dumneavoastră, m-am uitat la televizor şi l-am văzut pe domnul Poanta care critica tot vechea guvernare, tot pe PDL dădea vina – şi asta după doi ani în care ei ar fi trebuit să vină cu propriile realizări. Avem obligaţia să strîngem rîndurile partidului şi în 2016 – poate mai devreme chiar – pentru că după cum merg lucrurile, după 2014, după alegerile prezidenţiale, PDL poate se va regăsi la guvernare din nou”, a spus Ioan Diaconu.

Proaspăt  realeasă în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Femei, Rodica Huţuleac a declarat:

“Propun ca împreună cu cei din BPJ să creştem numărul femeilor în organizaţie şi în funcţiile din administraţie. Este normal promovăm antreprenoriatul pentru că suntem un partid de dreapta şi vom organiza de acum înainte acţiuni în acest sens. Vom aborda combaterea violenţei în familie prin acţiuni specifice care să ajute la eradicarea acestui fenomen. Vom continua să fim o organizaţiei puternică, să discutăm cu oamenii, să le explicăm nevoia unei guvernări de dreapta în ţară”, a declarat Rodica Huţuleac.

One thought on “Organizaţia judeţeană de femei PDL Botoşani are o nouă conducere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *