Cornel Şfaiţer: Diferenţa este foarte mică în coada clasamentului şi orice punct este important

cornel sfaiterPreşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer speră ca pauza din campionat să fi fost benefică pentru jucători şi antrenori, iar acest lucru să ducă la disputarea unui meci bun cu Astra. Oficialul a atras atenţia că în coada clasamentului ligii I diferenţa de puncte este foarte mică, iar orice punct contează.

„Suntem conştineţi de valoarea adversarului însă am făcut şi meciuri când am jucat bine. Sunt favorişi prin valoarea lotului, noi mergem să ne jucăm şansa. Toată lumea îşi doreşte să scoatem un rezultat bun, mergem să ne jucăm şansa”, a precizat Cornel Şfaiţer.

 

 

 

 

 

One thought on “Cornel Şfaiţer: Diferenţa este foarte mică în coada clasamentului şi orice punct este important

  1. Sper ca a-ti studiat „Metodica Antrenamentului Sportiv”care sta pe noptiera dvs.si a-ti decis posturile „CHEIE”care trebuie de urgenta sa fie completate.Imi pare rau ca acest MUnicipiu uitat de catre toti guvernantii sa aiba soarta Mun.Iasi dupa ce au fost si vor fi facute investitii majore la baza sportiva.Luptele de la C.S.Botosani nu au norocul in reabilitarea salii de pregatire si competitie.Chiar oficialitatile care stau cu spatele la aceasta sala nu se intreaba:CE ESTE ACEASTA RUINA ??!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *