Cristian Popovici: Astra este valoric peste noi, însă cu devotament şi atitudine am putea surprinde

cristian popoviciTehnicianul formaţiei FC Botoşani speră într-un rezultat pozitiv în deplasarea de la Giurgiu. Cristian Popovici se confruntă cu unele absenţe în echipă, din cauza suspendărilor şi acidentărilor nu se va putea baza pe Marius Croitoru, Florin Acsinte şi Sebastian Ghinga.

” Vor intra alţi jucători în locul lor şi trebuie să arate că ne putem baza pe ei. Mergem să jucăm, nu ne vom crampona în apărare în speranţa unui egal. Ne vom folosi de prilej să ne comparăm forţele cu o echipă mare, iar cu devotament şi atitudine am putea să surprindem pentru că Astra este valoric peste noi şi pornesc cu prima şansă”, a afirmat Cristian Popovici.

Antrenorul a mai adăugat că în ciuda înfrângerilor din ultima perioadă, nu au moralul afectat, echipa fiind învisă la limită..

Meciul dintre Astra şi FC Botoşani se va disputa duminică de la ora 18.30.

 

 

 

 

2 thoughts on “Cristian Popovici: Astra este valoric peste noi, însă cu devotament şi atitudine am putea surprinde

  1. surprinde pe mata popovici cu tactica ta ne desfintezi CJ SI CM ASTA ASTEAPTA SA NU FIE REZULTATE CA SA NU SE POATA TINE DE PROMISIUNEA CA VA BAGA BANI PTR NOCTURNA INCALZIRE GAZON SI JUCATORI DUTE LA LETEA BACAU SAU LINGA SECHELARIU CA NU MA SUPAR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *