Tânăr din Botoşani, autorul a două furturi de la ferma la care era angajat sezonier

tinar cu catuse pe mainiMiercuri, poliţiştii Postului de poliție Dumbrăveni au fost sesizați de Vladimir H., de 55 ani, din localitate, despre faptul că un angajat sezonier la ferma pe care o administrează i-a sustras în mod repetat în datele de 14/15 noiembrie,  şi 18/19 noiembrie bunuri în valoare de 15.000 lei (două truse de chei mecanice, componente din cupru ale unor aparate de sudură, un fierăstrău manual, o drujbă mecanică și cabluri electrice).

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii l-au identificat pe autorul furtului ca fiind Ionuț A., de 29 ani, din judeţul Botoșani, acesta prezentându-se părţii vătămate ca fiind o altă persoană din judeţul Botoșani.

Joi, în urma măsurilor operative întreprinse, autorul furtului a fost prins pe raza localității Durnești, judeţul Botoșani.

Faţă de acesta s-a dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea a două infracțiuni de furt calificat și s-a luat măsura reținerii preventive pe o perioadă de 24 ore.

„Tânărul a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat instanței de judecată în vederea arestării preventive.Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului”, se precizează în comunicatul poliţiei. 

Sursa> Monitorul de Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *