Doina Federovici, atac la Florin Turcanu: Este in continua campanie electorala si critica Guvernul

doina federoviciSenatorul PSD Doina Federovici isi contrazice colegul din alianta, pe liberalul Florin Turcanu, si spune ca bugetul alocat judetului Botosani pe 2014 nu este unul electoral, asa cum a afirmat Turcanu, ci unul echilibrat. Federovici a mentionat ca Florin Turcanu este intr-o campanie electorala continua si ca isi critica in repetate randuri colegii din Guvern.

Nu sunt de acord cu aceasta sintagma. Nu pot spune acest lucrut atat timp cat sumele mai mari pentru judetul Botosani sunt pentru asigurarea salariilor profesorilor, insotitorii persoanelor cu handicap, pentru invatamantul special si celelalte categorii„, a mentionat Federovici. 

Ea sustine ca prin aceste declaratii Florin Turcanu incearca sa acumuleze capital. 

Critica Guvernul, isi critica vicepremierul, ma refer la vicepremierul Chitoiu, care a muncit extrem de mult pentru acest proiect. Cand domnia s-a a fost la Popauti, l-a catalogat prietenul sau politic. Acum, ii critica munca, bugetul si sa nu uitam ca vicepremierul Chitoiu este liberal si poate ca un liberal cu functie de conducere la judet nu ar trebui sa faca aceste afirmatii„, a spus Federovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *