Doina Federovici, nemultumită că Ţurcanu numeşte ilegal directori la instituţiile deconcentrate

Florin Turcanu la lansarea candidatilor USLSenatorul Doina Federovici il ataca pe presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu. Aceasta s-a aratat deranjata de faptul ca seful CJ a venit deja cu propuneri din interiorul partidului pe unele functii la institutiile deconcentrate  care vor trece in subordinea CJ. Doina Federovici ii transmite presedintelui CJ sa studieze legea, pentru ca, spune ea, atributul de schimbare a directorilor nu este al sau.

Legea este clara. Tot ce inseamna stat de functii, regulament de functionare vor fi aprobate prin hotarari de Consiliu Judetean . Conducatorii vor fi stabili prin concurs. Nu scrie nicaieri in lege ca presedintele CJ numeste directori. Nu scrie nicaieri acest aspect. O parte din aceste institutii vor avea un regulament cadru emis de ministerele de resort. Legea nu a fost studiata corespunzator si pun la dispozitia colegilor liberali legea asumata in Parlament”, a spus Federovici.

Ea a criticat numirea lui liberalului Sorin Cornila pe postul de director al Agentiei de Mediu.

Nu poti sa dai o persoana cu peste 20 de ani vechime si sa propui un tanar. Am toata consideratia, dar nu stiu daca are studii de specialitate”, a adaugat Federovici. Cat priveste mentinerea democrat-liberalului Radu Humelnicu pe functie la Directia de Tineret si Sport, parlamentarul PSD spune ca aceasta situatie va intra in vizorul colegilor din partidul Conservator.

Avem un protocol incheiat in USL si tinem la oamenii nostri”, a concluzionat senatorul PSD.

2 thoughts on “Doina Federovici, nemultumită că Ţurcanu numeşte ilegal directori la instituţiile deconcentrate

  1. Să vă ia domnul Dracu pe toţi incompetenţii care neperformând în profesie, datorită mediocrităţii,neştiind meserie cu alte cuvinte, v-aţi căutat culcuş în politică!Nu vezi de la alegeri decât schimbări şi rotiri de şefi şi şefuleţi….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *