Vânător rămas fără armă după ce a împuşcat din greşeală un bărbat aflat la cules ciuperci

impuscat1Poliţiştii i-au interzis unui vânător să mai utilizeze arma şi îl cercetează pentru vămărare corporală din culpă, după ce a rănit un bărbat care se afla la cules ciuperci.

Victima, Gheorghe Mihalache, de 53 de ani,  a ajuns, joi, la spital cu mai multe plăgi, după ce a fost lovit de alice în zona pieptului şi a braţelor.

După incident polişţiştii l-au indentificat pe vântător ca fiind Constantin C, de 59 de ani, din satul Cătămărăşti Deal.

Acesta le-a povestit anchetatorilor că joi se afla pe fondul de vântătoare din comuna Roma, iar în zona localităţii Nicşeni a tras spre o zonă cu stufăriş, încercând să doboare un mistrez, însă l-a rănit pe bărbatul aflat în zonă.

După ce l-a rănit, Constantin C. l-a transportat pe bărbat în comuna Roma, de unde a fost preluat de o ambulanţă. Poliţiştii au stabilit că vânătorul avea autorizaţie pentru acţiunea de vânătoare şi era posesor legal de armă.

„În cauză continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunilor de uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi vătămare corporală din culpă. De asemenea, faţă de C. CONSTANTIN, a fost luată măsura anulării dreptului de port şi folosire a armelor letale”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *