Poliţişti surprinşi în timp ce alimentau maşinile de serviciu în canistre

masina politie 1Doi poliţişti au fost surprinşi, joi, în timp ce alimentau maşina de serviciu într-o staţie de carburanţi, însă o parte din combustibil era pusă în canistrele din porbagaj.

Un cititor BotosaniNews a trimis pe adresa redacţiei mai multe fotogafii exprimându-şi suspiciunea că benzina sau motorina ar urma să fie folosită cu alt scop decât alimentarea maşinii poliţiei.

Imaginile apar la câteva zile după ce sindicatele poliţiştilor s-au plâns de cota redusă de carburanţi.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie susţin că acţiunea poliţiştilor este legală. Potrivit normelor, din raţiuni economice, poliţiştii din cadrul unei secţii pot lua cota de carburant pentru mai multe posturi de poliţie.

” Canistrele care se văd în imagini sunt omologate, iar acţiunea poliţiştilor nu contravine legislaţiei şi normelor în vigoare”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt IPJ.

Iată fotografiile:

masina plitie 4

masina politie 2

masina politie la benzinariemasina politie3

 

7 thoughts on “Poliţişti surprinşi în timp ce alimentau maşinile de serviciu în canistre

  1. Oamenii au luat in sfarsit cota de benzina si au depozitat ce nu incapea in rezervor, in canistre…ca nu se stie cand vor mai alimenta. Cetateanul botosanean, suspicios din fire, insa i-a demascat si e mandru nevoie mare . Ne suparam ca avem telefoanele ascultate, ne suparam cand ne filmeaza presa, dar de fapt ne filmam si ne f….m noi intre noi, ca asa-i romanul…parsiv, carcotas, suspicios… Sa moara toate caprele vecinilor !!!

  2. Politistii erau tocmai din partea Darabaniului si au luat combustibil si pentru altii din zona.Ce ar insemna sa bata atata drum toti din acea parte a judetului? S-ar duce benzina pe drum.Dar asa este contribuabilul, suspicios!

  3. dar ce in darabani nu sunt statii peco ?? voi astea ce ati comentat in favoarea politistilor sigur sunteti unii din ei.cum se poate justifica ca benzina a fost dusa la darabani sau mai stiu eu unde??? nu ar fi mai simplu fiecare sa isi alimenteze masina din satia peco si bonul fiscal sa fie depus la sediul principal si de acolo sa se tina o evidenta clara si fara dubii?dar hotii to hoti si spagari raman.hai sictir politia romana

  4. Fratilor fiecare IPJ are un contract cu o anumita firma de distributie a combustibilului (PECO) , de regula PETROM sau ROMPETROL….sunt situatii..destul de dese.. la nivel national cand pe o raza de 50 – 100km nu exista statii PECO acceptate de contract…ar fi usor daca s-ar putea alimenta de la orice statie PECO…asa ca andrei nu mai comenta aiurea ca nu ai dreptate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *