Spaţii speciale de consultaţii pentru internările de zi şi bolnavii greu deplasabili, la Spitalul Judeţean

mihaela milerReprezentanţii Spitalului Judeţean au în vedere amenajarea unor spaţii speciale la parterul unităţii pentru pacienţii care vor fi internaţi pentru o zi, cât şi pentru bolnavii greu deplasabili, care vin pentru control la cabinetele din Ambulatoriu. Medicul Mihaela Miler, directorul medical al spitalului, a declarat că mulţi dintre bolnavii care vin la control sunt în imposibilitatea de a urca scările pentru a ajunge la cabinetele de specialitate din ambulatoriu.

Paturile de zi sunt paturi virtuale. Probabil că în viitor legea ne va obliga să face paturi fizice. În condiţiile în care o să avem paturi fizice, tot ceea ce este internare de zi va fi consultat la nivelul parterului, într-o incintă amenajată special. Pe de altă parte, consultanţa, (ambulatoriul integrat cu consultanţă) va fi făcută tot la parterul spitalului. Vom identifica nişte spaţii unde să se poată da aceste consultaţii, în afara policlinicii propriu-zise„, a menţionat directorul medical al Spitalului Judeţean.

Cel mai probabil în spaţiul care va fi amenajat la parter se vor oferi consultaţii pe cardiologie, neurologie, ortopedie.

One thought on “Spaţii speciale de consultaţii pentru internările de zi şi bolnavii greu deplasabili, la Spitalul Judeţean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *