Primarul de Botoşani se ia de conducerea de la Nova Apaserv

sediu Nova apaserv (1)Primarul Ovidiu Portariuc critică faptul că proiectul Nova Apaserv privind extinderea reţelei de apă şi canalizare blochează investiţiile Primăriei Botoşani. El s-a arătat, de asemenea, nemulţumit şi de avariile repetate la reţeaua de apă care crează, spune el, un disconfort botoşănenilor.  Edilul a făcut apel la mai multă responsabilitate din partea conducerii Nova Apaserv pe această zonă, acuzând totodată că de mai bine de un an se discută doar de soluţii, iar până la această dată nu a fost identificată niciuna viabilă.

Am discutat cu colegii la buget ce străzi introducem la anul pentru asfaltare, şi ne-am dat seama că nu le putem indroduce în asfaltare, iar oamenii aşteaptă de ani de zile, pentru că nu putem după aia să spargem. Şi suntem ţinuţi de racordarea la apă şi canal cu toate proiectele pe acei 30% din suprafaţa municipiului Botoşani care nu au acces la civilizaţie. Îi rog să se concentreze pe zona aceasta şi să mai lase soluţiile. Nu e normal ca în plină iarnă să laşi două zile oraşul fără apă, apă caldă şi încălzire. Nu ştiu ce măsuri se iau în managementul societăţii respective, nu vreau să mă bag, dar cetăţenii municipiului vin către noi şi cred că noi suntem cei care nu gestionăm corect activitatea„, a spus Portariuc.

Consiliul local Botoşani deţine  1% din acţiunile de la Nova Apaserv.

2 thoughts on “Primarul de Botoşani se ia de conducerea de la Nova Apaserv

  1. Nu va mai luati de oamenii acestia, ca au treaba de nu-si vad capul, cu deranjamentele interminabile de pe Cuza Voda, unde strada nu a mai fost reabilitata in intregime(inclusiv retea de apa si canalizare), de foarte mult timp, „APROXIMATIV 3 ANI DE ZILE”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *