Primarul Portariuc, nemulţumit că Locativa nu a închiriat niciun spaţiu din Centrul Vechi

centrul vechi al municipiului BotosaniPrimarul Ovidiu Portariuc acuză din nou modul defectuos de gestionarea a spaţiilor din Centrul vechi de către Locativa.  Edilul municipiului Botoşani a făcut referire la cele şapte spaţii din Centrul Vechi, oferite spre închiriere agenţilor economici, care nu au fost ocupate nici la această dată. Primarul spune că va veni în următoarea şedinţă de Consiliu Local cu un proiect de hotărâre privind trecerea spaţiilor respective în administrarea Executivului Primăriei.

Vom veni cu o hotărâre de Consiliu Local prin care le vom prelua din nou şi vom încerca, noi, ca şi Executiv, la anul să revitalizăm acele spaţii. Ele au fost trecute prin hotărâre de CL la Locativa şi ar fi trebuit în opt luni să facă ceva acolo, să închirieze. Văd că nu s-a mişcat nimic. Vom veni cu o hotărâre şi ne vom asuma noi această responsabilitate. Nu pot să le las la nesfârşit şi să aştept să se mişte lucrurile la Locativa„, a spus Ovidiu Portariuc.

Proiectul de hotărâre va fi supus spre aprobare Consiliului Local. Primarul speră că anul viitor să fie deschise în zonă cel puţin patru cafenele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *