Securitate intarita in Centrul Vechi, pe perioada sarbatorilor de iarna

centrul vechiReprezentantii Primariei Botosani cer sprijinul Politiei municipale, Jandarmeriei si Politiei Locale in vederea asigurarii unui climat de securitate in Centrul Vechi, pe perioada sarbatorilor de iarna. Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat ca urmeaza sa aiba o intalnire cu reprezentantii fortelor de ordine pentru a stabili un plan de masuri, in contextual organizarii Targului de Craciun si a tuturor festivitatilor din Centrul istoric.

Voi cere un climat de securitate. Dumnealor  vor decide planul de masur,i iar eu voi veni cu cerintele.  Sunt convins ca anul acesta vor fi destui colegi din Politie, Jandarmerie, Politie Locala, firma de paza, care vor patrula inclusiv in civil si care o sa asigure acolo un climat de securitate”, a spus Cosmin Andrei.

El a spus ca va da un exemplu si ca isi va duce copilul la patinoar, in Centrul Vechi. Potrivit viceprimarului, patinoarul va fi deschis pana la sfarsitul lunii noiembrie.

Este o prejudecata sa spunem ca o etnie are un anumit comportament, politia ne poate oferi o statistica in care strada Bucovina figureaza cu mai multe incidente decat in Centrul istoric”, a mentionat Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *