Participarea USL pe liste comune la europarlamentare îi dă peste cap planurile lui Ţurcanu

Florin Turcanu si Mihai TurcanuMihai Ţurcanu, fratele preşedintelui preşedintelui PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, va figura pe listele de la europarlamentare, chiar dacă USL ar avea listă comună. Propunerea ca PSD şi PNL să candideze şi la europarlamentare pe liste comune, a dat peste cap planurile liderului local al PNL.

Eu vreau să îmi testez partidul într-o bătălie electorală, chiar dacă asta este mai dificilă. Dar vreau să testez, să văd ce oameni am şi cât pot să scoată. Asta este dorinţa mea. Să văd primarii cum joacă şi cum îşi fac treaba„, a menţionat Ţurcanu.

Acesta a propus ca PNL Botoşani să trimită la înaintare, la alegerile europarlamentare, pe fratele său, Mihai Ţurcanu.

Este propunerea noastră. Vom vedea. Oricum va fi pe listă, dacă va fi eligibil sau nu…Nu numai că îl vreau eu, ci îl susţine şi Băcău, Suceava şi Neamţ. Este secretar coordonator pe Moldova. El îşi doreşte şi munceşte acum foarte mult. Are opt judeţe în subordine, toată ziua aleargă şi se ocupă de ele„, a spus Florin Ţurcanu.

 

4 thoughts on “Participarea USL pe liste comune la europarlamentare îi dă peste cap planurile lui Ţurcanu

  1. Da pe mă-ta,pe tac’tu,de ce nu-I pui că doar sunteţi după Eminescu,Enescu,Luchian,Iorga ,cei mai de seamă oameni din judeţ?!!

  2. Dar pe tatal sau nu-l pune pe lista la europarlamentare? Vai,vai, vai , dar ….,eu cu cine votez! Eram asa de sigur ca va candida tata, ce pacat, ce pacat!!!

  3. Lasati omul sa munceasca,mai are un judet doua ai cuprinde toata tara,face de toate…si nimic!Ce rau e sa uiti ca in partid mai sunt si altii care pot si chiar si fac,nu multi,dar de-o lista cred ca sunt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *