Societatea Parcuri Industriale va oferi servicii de curăţenie la domiciliu. Ţurcanu: Vom spăla şi covoarele oamenilor

Florin Turcanu la birouSocietatea Parcuri Industriale din subordinea Consiliului Judeţean îşi extinde domeniul de activitate. Florin Ţurcanu, preşedintele CJ, a declarat că aceasta va desfăşura şi servicii de curăţenie la domiciliul botoşănenilor.

Facem omul comandă şi ne ducem şi văruim, curăţăm şi predăm la cheie. Cu predare-preluare şi garanţie. Dacă omul a plecat în concediu, lasă casa cu garanţie, iar când vine  o preia văruită, curaţată”, a spus Ţurcanu.

De asemenea, şeful CJ vrea ca societatea respectivă să se ocupe şi de administrarea imobilelor din municipiul Botoşani. El spune că Parcuri Industriale ar urma să se ocupe de partea financiară şi juridică fără ca oamenii să fie taxaţi, aşa cum se întâmplă acum prin asociaţiile de proprietari. Veniturile societăţii vor veni din prestări servicii.

Asociaţiile pot să aibă o conlucrare cu o societate care este autorizată în sensul acesta. Asociaţia să fie de acord să nu mai perceapă omului taxă pentru contabilitate şi pentru salariul pe care şi-l ia. Dacă nu or să vrea, vom căuta reprezentant pe fiecare scară şi el o să facă muncă voluntară. Vom lua bani din servicii. Scara X vrea să-şi vidanjeze, şi atunci vom veni să vidanjăm acolo şi vom lua bănuţi. Vom vărui scara de bloc o dată la doi ani sau când vor oamenii şi atunci vom lua un bănuţ. S-a stricat o cutie unde îşi pune scrisorile, o reparăm şi luăm un bănuţ. Vom spăla şi covoarele oamenilor„, a adăugat Ţurcanu.

2 thoughts on “Societatea Parcuri Industriale va oferi servicii de curăţenie la domiciliu. Ţurcanu: Vom spăla şi covoarele oamenilor

  1. Nu vreau sa fiu rau, dar cand va face societatea „Parcuri Industriale” un parc industrial ??????
    Am avut ocazia sa vad astfel de parcuri la Prejmer (Brasov) si la Ploiesti si este incredibil ce ajutor au adus micilor intreprinzatori din productie din zonele repective. Practic sunt hale modulare unde unii au inchiriat si o jumatate de hala iar altii chiar si suprafata unui garaj (orice suprafata se poate inchide si are iesire la exterior). Paza este asigurata centralizat , exista servicii comune (aer comprimat de la compresoare, trifazat etc) astfel incat este extrem de simplu si ieftin sa incepi o activitate de productie cu costuri minime si apoi sa te dezvolti ulterior.
    Asta inseamna parc industrial, nu curatenie in apartamente !!!! Clar tovarasu’ ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *