Soţul patroanei de la Pan Moris a fost adus la Botoşani. Vezi unde a fost depus şi unde va fi înmormântat

ioan bosanceanu pan morisTrupul neînsufleţit al lui Ioan Bosânceanu, de 51 de ani, a fost depus la Biserica Sfinţii Petru şi Pavel, iar înmormântarea va avea loc joi. Soţul patroanei de la Pan Moris SRL este vegheat de rude şi apropiaţi, aceştia fiind şi acum în stare de şoc.

Înmormântarea urmează să aibă loc, în cimitirul Eternitatea, cortegiul funerar urmând a se porni în jurul prânzului.

Ioan Bosânceanu a decedat, marţi, în urma unui accident rutier petrecut în apropierea municipiului Buzău. Ioan Bosânceanu se întorcea de la Bucureşti cu o dubă aparţinând societăţii, iar soţia sa Elena Timofte mergea cu un autoturism la câţiva kilometri în faţă.

La intrare în municipiul Buzău, un camion plin cu lemne a intrat inexplicabil pe contrasens, a lovit autoutilitara, după care a ricoșat în parcarea unui showroom, unde a lovit un alt autoturism. În urma impactului, Ion Bosânceanu, de 51 de ani, a murit pe loc.

Soţia a aflat de tragicul eveniment de la pompierii din cadrul echipajului de descarcerare. Celalalt pasager al dubiţei, Victor Onţanu, a suferit răni grave, în prezent fiind internat la un spital din Bucureşti, în comă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *