Şeful tinerilor liberali de la municipiu, viitor director la una din instituţiile care trece la CJ. Vezi ce schimbări se mai fac!

sorin cornila pnlSeful tinerilor liberali la municipiu, Sorin Cornila, va prelua functia de director la una dintre instituţiile publice care vor trece la Consiliul Judeţean (CJ). El va deveni director la Agentia pentru Protectia Mediului.

Agentia va deveni directie in cadrul CJ, iar actualul director, Eugen Mateciuc, va fi inlocuit din functie.

Sorin Cornila este o varianta. Imi este greu sa lucrez cu oameni pe care nu-i cunosc. Este un copil tanar si acum o luna-doua am incercat sa il cunosc. L-am trimis la intalniri prin teritoriu, i-am dat obiective de realizat si am vazut ca este un tip foarte pregatit si are vointa„, a spus Turcanu.

Nici Cristian Delibasi nu va fi pastrat pe functia de director general. Florin Turcanu a spus ca acesta va trece pe postul de director adjunct iar Floarea Marocico va prelua conducerea Directie agricole. La Directia pentru Sanatate Publica va fi pastrata pe functie Silvana Tudorache, insa va fi numit si un director adjunct, cel mai probabil din va fi o persoana de la fosta Garda Financiara. La Directia pentru Tineret si Sport va fi mentinut PDL-istul Radu Humelnicu.

Astea sunt propunerile pentru concurs, ca pot sa le fac, insa la concurs se va vedea. Voi pune niste oameni care sa-si faca treaba„, a spus Turcanu.

2 thoughts on “Şeful tinerilor liberali de la municipiu, viitor director la una din instituţiile care trece la CJ. Vezi ce schimbări se mai fac!

  1. Rusine sa va fie Domnilor Liberali ! Ati dat functii numai celor ce fac parte din partid.. de ce sunt mereu ajutati acesti tineri care fac parte din partid > ce fel de corectitudine este asta ?! Rusine ! Rusine ! Rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *