Intrarea personalului medical pe sectiile Spitalului Judetean se va face pe baza de cartela. Vizitatorii nu vor mai avea voie pe sectii!

spitalConducerea Spitalului Judetean restrictioneza accesul vizitatorilor pe sectiile spitalului. Medicii se plang ca vizitatorii ingreuneaza desfasurarea actului medical, de aceea Comitetul Director a decis niste masuri care vor fi aplicate imediat dupa finalizarea lucrarilor de investitii din spital. Astfel, accesul pe sectii se va face pe baza de cartela, in cazul salariatilor, in timp ce accesul vizitatorilor pe sectii se va face doar pe scari si nu cu liftul ca pana acum. Viorel Iliuta, managerul Spitalului Judetean, a declarat ca, de asemenea, s-a interzis, de saptamana aceasta, trecerea vizitatorilor in spital prin Unitatea de Primire Urgenta, urmand ca intre spital si UPU sa fie montata o usa securizata. Un agent de paza va sta atat la intrarea in UPU, cat si la lifturi.

Lucrari de investitii creaza un stres si medicilor, pacientilor, salariatilor din spital. Avand in vedere lucrarile care se desfasoara, exista probleme cu respectarea disciplinei. Prezenta apartinatorilor este oriunde si oricand. Avem in vedere implementarea unui grafic sa punem ordine. La toate caile de acces in spital vom avea un acces cu cartela . La lift vor avea acces doar persoanele gravide, bolnave”, a spus Iliuta.

El sustine ca va fi folosit sistemul de acces cu cartela vechi, montat pe vremea lui Doru Munteanu. Orarul de vizita va ramane acelasi, stabilit de Ministerul Sanatatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *