Ţurcanu: Dacă mergeam la prezentarea proiectelor lui Portariuc, mi se făcea rău

Florin Turcanu la sediul PNLPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, susţine că nu are niciun regret că nu a participat, luni, la prezentarea municipiului Botoşani la Forumul City Invest care a avut loc la Hotel Intercontinental Bucureşti.

Ţurcanu îi mulţumeşte lui Ovidiu Portariuc că nu l-a invitat şi spune că, dacă ar fi fost invitat, i s-ar fi făcut rău.

Nu regret că nu am fost şi îi mulţumesc că nu m-a invitat. Bine că n-am fost, pentru că ar fi trebuit să iau medicamente să nu mă apuce leşinul pe acolo, când auzeam atâtea”, a spus Ţurcanu.

Primarul Botoşaniului, Ovidiu Portariuc, a prezentat, luni, Forumul City Invest principalele priorităţi de dezvoltare a municipiului până în 2025. El a vorbit, în cadrul evenimentului organizat de Institutul pentru Politici Publice, la Hotel Intercontinental, de “crearea unui sistem de transport feroviar rapid (expres metropolitan) al  Arealului Urban Botoşani – Suceava”, în valoare de 180 de milioane de euro.

Priorităţile Botoşaniului, prezentate la Forumul City Invest de la Bucureşti. Vezi proiectele lui Portariuc!

5 thoughts on “Ţurcanu: Dacă mergeam la prezentarea proiectelor lui Portariuc, mi se făcea rău

  1. Vai,putea sao pateasca seful amaritullui nostru judet ,dinsul nu serveste planuri,proiecte de viitor,se ocupa mai mult cu receptiile…lucrarilor,stiti,proiectele sunt de viitor,si este al altora,inteleg!Bine ca nu a lesinat saracul…!

  2. Cred ca El Comandanteeste in al 9=lea cer cand vede cum liberali respecta instructiunile de distrugere a USL.Chiar crezi „d-le”pres ca mai ai sanse la urmatoarele alegeri??

  3. Papushel in loc sa tot te dai in spectacol ar trebui sa-ti faci treaba. P.S. rasul dvs la adresa celor din PSD ne cam da de inteles ca dumneata le arati celor de la PDL ca uite domle ce facem noi din PSD … cine suntem noi… intr-adevar … numai gura e de dumneata. Dar fa domle treaba calumea, sa fii apreciat… nu astepta sa fii laudat ….. BOTOSANEANUL DE RAND NU VREA VORBE, NU VREA CIRC, VREA FAPTE, V-AM VOTAT NU? I MEAN HELLO TREZIREA BAH JEFE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *