Premii obţinute de actorii Teatrului Mihai Eminescu

apetrei traian, director teatrul mihai eminescu BotosaniActorii Teatrului Mihai Eminescu au reuşit să câştige mai multe premii cu piesele puse pe scena unor concursuri din ţară şi străinătate. Una dintre cele mai importante distincţii le-a obţinut actorul Bogdan Muncaciu pentru cel mai bun actor în rol secundar în piesa ” Steaua fără nume”. Premiul i-a fost acordat în cadrul festivalului „Aplauze de aur ale Bucovinei”, desfăşurat la Cernăuţi.

Un alt premiu a fost obţinut la Festivalul Naţional de Comedie de la Galaţi, de către Alexandru Dobrinciuc pentru cel mai bun actor în rol secundar în piesa ” Hai să ne despărţim”.

Teatrul Mihai Eminescu a mai participat şi la Festivalul Intenaţional de Teatru de Animaţie „Gulliver” desfăşurat tot la Galaţi.

” Suntem acum în derularea unui proiect de proporţii în parteneriat cu Uniunea Ucrainenilor din România, Ministerul Culturii şi TVR. Proiectul are în atenţie spectacolul Prinţesa. Am avut spectacole la Siret, Rădăuţi şi vor urma la Bucureşti, Suceava şi Gura Humorului. Este un spectacol cadou pentru Teatrul din Cernăuţi Olha Kobyleanska”, a declarat Traian Apetrei, directorul Teatrului Mihai Eminescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *