Directia pentru Protectia Copilului organizeaza cursuri de babysitter

DGASPCScoala Bonelor in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani organizeaza cursuri de formare profesionala in ocupatia de babysitter.

Cursurile se vor derula in perioada ianuarie – aprilie 2014 iar prima grupa va incepe pe data  de 10 ianuarie 2014 . Cursurile sunt acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari , iar certificatul obtinut la finalizarea cursului este recunoscut in toate tarile membre ale Uniunii Europene. Cursul dureaza 60 de ore (10 zile) costa 449 de lei si se va desfasura la sediul DGASPC Botosani, str. Maxim Gorki nr. 4, mun. Botosani.

 Se pot inscrie la cursurile Scolii Bonelor persoane cu varsta de peste 16 ani, care au absolvit minim 8 clase si vor sa se dezvolte profesional si personal.

 In cadrul sesiunilor de formare, cursantii vor invata despre etica si deontologie profesionala, nutritie si ingrijire corporala, primul ajutor, dezvoltarea emotionala a copilului, dezvoltarea deprinderilor si a inteligentei etc. Formatorii sunt persoane cu experienta atat in derularea de cursuri cat si in lucrul cu copiii.

Absolventii cursurilor se pot inscrie in Registrul National al Bonelor si Babysitters Profesionise din Romania, singurul sistem de centralizare a persoanelor calificate in ocupatia de babysitter din toata tara. Registrul este un instrument gratuit pentru parintii care cauta o persoana calificata pentru ingrijirea copilului la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *