O tânără, de 16 ani, are nevoie de ajutorul semenilor pentru a putea face performanţă în dans sportiv

dans sportiv1Andra Georgiana Caldare este o tânără sportivă, de 16 ani, care are nevoie de susţinere financiară pentru a-şi demonstra talentul. Elevă a Colegiului Naţional Mihai Eminescu Iaşi, tânăra practică dansul sportiv de la şapte ani, iar până la finalizarea cursurilor gimnaziale a făcut naveta la Iaşi pentru a îşi putea pune în practică pasiunea.

Părinţii fetei sunt mândri de ea, însă nu au puterea financiară să o susţină la competiţiile internaţionale, unde se clasifică, datorită rezultatelor obţinute pe plan intern.
Printre premiile obţinute de tânără alături de partenerul ei se numără locul I la Cupa Moldovei, Cupa Alessia, Cupa Daniel Nechita la probele de dans standard şi latino.

Mama fetei povesteşte că numai costumaţia pentru concurs ajunge la 800 de euro, deplăsările şi cantonamentele fiind la fel de costisitoare, iar cu cele două salarii minime pe economie, al ei şi al soţului, a fost nevoită să apeleze la instituţii financiare pentru împrumuturi, însă acum are nevoie de sprijin pentru două competiţii de rang european, în Bulgaria şi Slovenia, în cursul lunii decembrie, iar în luna martie anul viitor în Italia şi apoi în Germania.

Persoanele care sunt interesate să ajute financiar tânăra dansatoare, o pot face donând bani în contul, RO21BTRL00701201J57540XX,  deschis în lei la Banca Transilvania.

 

dans sportiv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *