Lichidatorul a stabilit datoriile finale ale firmei HSR, aflată în insolvenţă. Vezi ce persoană fizică a împrumutat firma!

hsr masina ridicataLichidatorul societăţii Hi Speed Recovery a publicat, luni, tabelul definitiv al datoriilor pe care le înregistrează firma care se ocupa cu ridicatul maşinilor parcate neregulamentar.

Societatea a intrat în insolvenţă la sfârşitul anului trecut, iar cel mai mare creditor înscris la masă credală este Mihai Catană, fratele unuia dintre asociaţi, ce solicită 731.943 de lei, sumă cu care a împrumutat firma.

În topul creditorilor se mai situează două bănci, BCR şi Banca Italo Romena, precum şi primăriile Botoşani, cu peste 100.000 de lei, Câmpulung Moldovenescu, 33.834 de lei şi Codlea cu 47.250 de lei.

Societatea mai înregistrează datorii către foşti colaboratori dar şi către persoane fizice care au câştigat acţiuni în instanţă după ce le-au fost avariate maşinile după ce au fost ridicate.

Cea mai mare sumă la acest capitol este solicitată de Dumitru Dascălu, ce a câştigat un proces obţinând o despăgubire de 20.262 de lei.

În total datoriile societăţii ajung la 1,71 milioane de lei.

 

2 thoughts on “Lichidatorul a stabilit datoriile finale ale firmei HSR, aflată în insolvenţă. Vezi ce persoană fizică a împrumutat firma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *