Protest în faţa Prefecturii pentru pământurile din Ştefăneşti

protest stefanestiUn grup de opt cetăţeni din Ştefăneşti a protestat, luni, în faţa Prefecturii împotriva reprezentanţilor Primăriei Ştefăneşti. Oamenii se plâng de faptze de corupţie ale secretarului şi primarului oraşului, în urma cărora au rămas fără pământ.

„Vrem să ni se facă dreptate, să fie schimbat secretarul Stelian Neagu pentru că a făcut multe falsuri şi a lăsat oamenii fără pământ şi case. Sunt sute de oameni în Ştefăneşti în situaţia noastră, dar majoritatea sunt bătrâni şi nu pot veni până la Botoşani”, a declarat Cristinel Pungă, unul dintre protestatari.

Marţi, doi dintre protestatari, Cristinel şi Elena Pungă vor organiza un nou protest în faţa Tribunalului Botoşani.Familia nu este la prima acţiune de acest gen. În urmă cu aproximativ o lună, soţii Pungă au protestat tot în faţa Tribunalului fiind nemulţumiţi de durata de soluţionare a unor dosare aflate pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

protest stefanesti1Cristinel Pungă şi soţia sa au deschis mai multe dosare ce îi vizează pe un fost asociat, Costică Botez şi pe secretarul Primăriei Ştefăneşti, Stelian Neagu. În opinia protestarilor dosarele ar stagna de doi ani în anchetă, iar ei au ajuns la o situaţie limită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *