Dosar penal pentru priveghi cu manele

inmormantareO înmormântare organizată anul trecut în municipiu s-a lăsat cu un dosar penal pentru un botoşănean. Acuzat de ultraj contra bunelor moravuri în formă continuată, Vadar Ghimeş Agafiţei (fiul persoanei decedate) va da ochii cu magistraţii, primul termen al procesului urmând să aibă loc pe 8 ianuarie.

Scandalul a plecat de la înmormântarea lui Ghimeş Pricop, unul dintre cei mai bogaţi romi din judeţ. Atunci, trupul neînsufleţit a fost depus la locuinţa de pe Strada Armoniei şi, întrucât curtea casei a devenit neîncăpătoare, cei veniţi să-l jelească pe Ghimeş au invadat strada. Iar ca spectacolul să fie complet, au scos un grătar pe trotuar şi au început petrecerea cu muzică şi lăutari.

Zeci de boxe au fost instalate în curtea casei, iar decibelii au răsunat zi şi noapte, la microfon perindându-se voci cunoscute în lumea manelelor, inclusiv Florin Salam.

De pe 24 mai şi până pe 27 mai, poliţiştii, jandarmii, dar şi cei de la Poliţia locală au dus muncă de lămurire cu cei din familie, dar fără sorţi de izbândă.

Sursa: Monitorul de Botoşani.

One thought on “Dosar penal pentru priveghi cu manele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *