Monden! Un actor botoşănean s-a căsătorit cu fosta colegă de trupă a Nicoletei Luciu

untitledUn actor în vârstă de 26 de ani, originar din Botoşani, s-a căsătorit cu fosta colegă de trupă a Nicoletei Luciu. Cei doi şi-au unit destinele la sfârşitul lunii octombrie, chiar dacă diferenţa de vârstă dintre ei este zece ani.

Anca Florescu şi Andrei Roşu au şi o fetiţă, iar nunta a fost făcută cu tradiţie ardelenească alături de familie şi prietenii apropiaţi.

„A fost o nuntă cu tradiţie ardelenească, programul artistic a fost realizat de catre junii Sibiului, a fost foarte frumos. M-am bucurat că am avut familia şi prietenii lângă mine şi cea mai frumoasă femeie ca mireasă. A doua zi am facut un gratar la munte, cu ciorbă traditionala cu tarhon, a fost ceva mai restrâns, familia şi prietenii apropiaţi”, a declarat Andrei Roşu, pentru presa centrală.

andrei rosuAndrei Rosu s-a născut în Botoşani pe 19 ianuarie 1987 şi a fost elev al Grupului Şcolar Industrial Dimitrie Negreanu. A jucat, mai întai, în trupa de teatru a liceului, coordonată de Florin Aioniţoaei şi apoi de Eduard Sandu, actori ai Teatrului Mihai Eminescu Botoşani.

După liceu, Andrei a plecat la Bucuresti, la Universitatea de Artă Teatrală si Cinematografică. A fost selectat de regizorul şi profesorul său, Victor Ioan Frunză, sa joace, alaturi de el, într-un spectacol al Teatrului National din Bucureşti. Dupa care a urmat succesul.

Premii de interpretare: la Festivalul Lyceum Botosani (2004, 2005), Festivalul Yorick Piatra-Neamt (2005) si Festivalul de Teatru organizat de A.N.T Bucuresti(2005).

Andrei a obţinut premiul de interpretare la secţiunea recitare de poezii şi monolog (concurs international organizat de Colegiul „Mihai Eminescu” Bucuresti).

 

One thought on “Monden! Un actor botoşănean s-a căsătorit cu fosta colegă de trupă a Nicoletei Luciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *