Protest în faţa Prefecturii împotriva unui secretar de primărie

protest tribunalMai mulţi cetăţeni din oraşul Ştefăneşti au obţinut o autorizaţie de protest, luni, în faţa Prefecturii Botoşani, fiind nemulţumiţi de activitatea secretarului Primăriei.

Protestul a fost autorizat pentru intervalul 9.00-14.00 pentru un grup de 10 persoane, cu probleme legate de pământ şi locuinţe. Marţi, două persoane din acest grup vor protesta şi în faţa Tribunalului Botoşani.

Protestul din faţa instanţei va fi făcut de familia Pungă, care nu este la prima acţiune de acest gen. În urmă cu aproximativ o lună, soţii Pungă au protestat în faţa Tribunalului fiind nemulţumiţi de durata de soluţionare a unor dosare aflate pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Cristinel Pungă şi soţia sa au deschis mai multe dosare ce îi vizează pe un fost asociat, Costică Botez şi pe secretarul Primăriei Ştefăneşti, Stelian Neagu. În opinia protestarilor dosarele ar stagna de doi ani în anchetă, iar ei au ajuns la o situaţie limită.

Costică Botez, este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, spălare de bani şi evaziune fiscală după ce ar fi falsificat mai multe documente din firmă şi a deturnat fonduri din societate. Secretarul este acuzat de abuz în serviciu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *