Cadouri de la tinerii din PSD pentru bătrânii instituţionalizaţi la Săveni

tinerii PSD la SaveniTinerii social-democraţi din Săveni, cu sprijinul organizaţiei judeţene a TSD Botoşani au vizitat, la sfârşitul acestei săptămâni, persoanele îngrijite în unitatea de asistență medico socială din Săveni. Acţiunea a avut loc în cadrul „Zilele Medicale Botoşănene”, organizate pe 14 şi 15 noiembrie.

Am rămas foarte impresionați când am văzut cum s-au bucurat de prezența noastră acolo, unii chiar au început să plângă și să spună că nu mai au rude care să-i viziteze”, a declarat Dana Lăzăruc, președinte TSD Botoşani.

Ne bucurăm că am reușit să le aducem în suflete o fărâmă de bucurie, astfel încât singurătatea și greutățile vieții să fie uitate chiar și pentru câteva clipe” a spus, la rândul său, Andreea Cocoi, președinte TSD Săveni.

2 thoughts on “Cadouri de la tinerii din PSD pentru bătrânii instituţionalizaţi la Săveni

  1. Tinerii ipocriţi,mai bine au salubriza zona ,decât să facă anticampanie celui ce i-a angajat,domnul Relu…sper ca Relu să înveţe că,atunci când angajezi o loază(a se privi poza)câştigi un ingrat şi -ţi faci 100 de duşmani!Oricum,băieţii cu şedinţele,care l-au ,,citit” pe primar o să-l demoleze pe bunătatea lui….

  2. Domnul Costelc, nu a fost o actiune de anticampanie, ci una unamitara. Dar tu probabil nu stii sa faci nici o diferenta. Rusine!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *