Monden! Preşedintele CJ participă la un bal caritabil în a cărui organizare este implicată fiica sa

Florin Turcanu si Roxana Anusca
Florin Turcanu si sotia sa

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu şi soţia sa vor participa, vineri după amiază, la un eveniment caritabil în a cărui organizare a fost implicată şi fiica sa cea mai mare, studentă la Facultate de Ştiinţe Politice din Bucureşti.

Evenimentul are loc la Rapsodia şi are ca scop strângerea de fonduri pentru achiziţia de rechizite şcolare pentru copii dintr-un centru de plasament din Botoşani şi pentru elevii de la şcoală din Epureni- comuna Ungureni. Pentru că în Botoşani nu prea sunt organizate evenimente de acest gen, preşedintele CJ şi-a rugat şi colegii liberali să participe şi să sprijine această acţiune umanitară.

Acţiunea este făcută de o fundaţie din Bucureşti, unde fata mea este secretar. Au organizat astfel de acţiuni în toată România, implicit în Botoşani. Este un bal de caritate. Se plăteşte 150 lei de persoană. Se mănâncă şi se dansează, iar diferenţa care rămâne se cumpără rechizite. Nu am mai participat la acţiuni de acest gen, dar în judeţele din România oamenii participă. Sincer său fiu, mi-am invitat majoritatea colegilor de partid, pentru că e cam greu la noi, în Botoşani, să participe oamenii la acţiuni de acest gen, dar nici nu mă putem face de râs ca fată să nu organizeze în oraşul natal o astfel de acţiune„, a spus Florin Ţurcanu.

El a afirmat că fiica sa desfăşoară această activitate în cadrul fundaţiei pe bază de voluntariat.

Fundaţia umanitară „Hermes” va organiza evenimentul de la ora 19.00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *